Celostátní turnaj ve frisbee ultimate

V doprovodu trenéra F. Fencla a učitelů M. Petrové a E. Markalouse jsme se 1. 6. vydali reprezentovat naši školu na turnaji středních škol z celé České republiky ve frisbee ultimate.

Na na hřišti Aritmy nás zaskočilo několik věcí, na které jsme nebyli zvyklí: zápasy se hrály na umělém trávníku a v kopačkách, oslepovalo nás slunce a spoustu našich přihrávek překazil vítr. I tak se nám podařilo dát několik rychlých ukázkových bodů.

V zápasech jsme se potkávali se zkušenými hráči z jiných škol ČR, kteří byli sehraní a svojí hrou nám ukázali naše slabiny. Většina zápasů byla vyrovnaná, střídali jsme se o vedení v počtu bodů a někdy scházel opravdu kousek k tomu, abychom vyhráli. Odehráli jsme sedm zápasů a bylo vidět, že se zlepšujeme. Doufáme, že příští rok budeme hrát lépe! Rádi bychom rozšířili i náše školní družstvo, proto neváhejte a přijďte mezi nás!

J. Cuhra 4.B

Evžen Markalous, 3. 6. 2022

Používáme soubory cookies ke zlepšení uživatelského prostředí na těchto webových stránkách, pro analýzu provozu a personalizaci obsahu a reklamy.

přijmout všenastavitodmítnout