Děkujeme našim studentům za pomoc

Více než třicet našich studentů v době zavřených škol a distanční výuky doučovalo děti zdravotníků z různých nemocnic. Celou akci zorganizovala studentka A. Kraklová z 3. ročníku.

Všem ochotným a pomáhajícím studentům moc děkujeme a z kladných ohlasů zveřejňujeme níže poděkování lékařky a zdravotní sestry z FN Bulovka a sestry z nemocnice ve Slaném.

Dobrý den

chtěla bych tímto poděkovat vaší studentce slečně A.A., za dobrovolné doučování mé dcery. Pracuji jako sestra na plicní klinice a jistě chápete, jak mi v této době taková pomoc přijde vhod. 

Navíc, podle dcery, má slečna A. lepší pedagogické schopnosti, než profesionální učitelé z její základní školy.

Vážený pane řediteli,

ráda bych Vám poděkovala za akci Vašeho gymnázia „doučování dětí zdravotníků“, která mi velmi pomohla začít se zase naplno věnovat svému zaměstnání. Navíc jsme měli velké štěstí na prima holku, K. M. Mé děti se s ní moc rády učily. K. si na ně vždy udělala čas a měla s nimi nesmírnou trpělivost. Navíc má velký přehled a úžasné pedagogické nadání. Byla schopná s nimi probrat prakticky jakékoliv učivo. Velmi si vážím času a energie, kterou K. věnovala mým dětem. Jestli covidová zoufalá doba ukázala něco dobrého, pak je to schopnost semknout se a pomoci si navzájem. Vždy jsem si velmi vážila práce pedagogů a školských pracovníků a po zkušenosti z nedávných měsíců mám respekt ještě větší. Přeji mnoho štěstí a radosti z práce s takovými kvalitními, empatickými a nadanými žáky, jakými bezesporu Vaši studenti jsou! Ještě jednou velké díky…

Dobrý den ,

Pracuji v nemocnici ve Slaném a na jaře jsem využila nabídku vašeho gymnasia na doučivání dětí. Poptala jsem angličtinu a dostala kontakt na slečnu Sofii. Které bych tímto velice ráda poděkovala za profesionální a odpovědný přístup k výuce . Dcera byla nadšená a doufám , že dostala nový náhled na možnost učení se cizího jazyka. A také viděla , že i studenti mohou ve svém volném čase pomáhat ostatním a to zcela nezištně .
Prosím vás o předání tohoto poděkování i slečně Sofii .

S přáním pěkného dne …

Stanislav Luňák, 24. 5. 2021

Používáme soubory cookies ke zlepšení uživatelského prostředí na těchto webových stránkách, pro analýzu provozu a personalizaci obsahu a reklamy.

přijmout všenastavitodmítnout